info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BASIS VLOEISTOF



Bezig met laden...
Aroma basis vloeistof

Snel bekijken

Op voorraad
Aroma basis vloeistof

Aroma basis vloeistof

€ 2,95

Isopropylmyristaat, vaak afgekort tot IPM is een ester van propylalcohol en myristinezuur. Het myristinezuur is meestal uit natuurlijke vetten verkregen, de propylalcohol is vaak van aardolie afkomstig.

IPM is een zeer veel gebruikt emoliënt. Het is een reukloze, kleurloze vettige vloeistof met een lage stroperigheid. Het zorgt voor een erg goede spreiding van de crème zodat deze prettig aanvoelt op de huid.

Daarnaast wordt IPM gebruikt als oplosmiddel of zelfs basis voor parfums. Het verdampt in tegenstelling tot alcohol niet, maar lost wel veel geurstoffen op en kan goed gemengd worden met vette bases.

De aanduiding volgens INCI: Iso propyl myristate.

Diffuser Flowers
-33%

Snel bekijken

Diffuser Flowers

€ 1,50 € 1,00
Op voorraad
Diffuser Flowers

Diffuser Flowers

€ 1,50 € 1,00

Deze  Natural Aroma Diffuser Flowers and Sticks zijn ambachtelijk met de hand gemaakt van sola-hout.
Verbonden met een katoenen touwtje of rietstokje trekken ze de geur omhoog in de bloem en maken zo de mooiste artistieke diffusers.
Merk op dat bij gebruik de bloembladen geleidelijk elke kleur uit de gebruikte geur zullen trekken,
waardoor een uniek mooi bloemeffect ontstaat.

Reed Diffuser basis vloeistof

Snel bekijken

Op voorraad
Reed Diffuser basis vloeistof

Reed Diffuser basis vloeistof

€ 2,95

Fragrance Enhancing Solution is een diffuserbasis met Glycol Ether DPM , Aqua en Alcohol 

De basis maakt de toepassing mogelijk als drager en / of verdunningsmiddel voor geurstoffen, waardoor de geur wordt versterkt, waardoor het een superieure prestatiebasis is bij het verbeteren van geuren in een breed scala aan geurproducten voor thuis.

Gebruik met onze geuroliën of etherische oliën voor een echt natuurlijke rietverspreider.

Verbetert geur
Optimale verdamping
Zeer oplosbaar
Lage geur


Copyright © Soy-Wax 2013 - 2022