Onze Soja Was is ecologisch verantwoorde soy wax. Deze soja was komt uit Noord-Amerika en is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het regenwoud hoefde hier niet voor te wijken en niemand hoeft er zijn eigen aanbouw voor op te offeren. Het is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Komt het op uw kleren dan kunt u de Soja Was met de gewone was uitwassen.
Wij adviseren voor vrijstaande kaarsen en melts de PB "Pillar Blend". En voor in potjes en glazen, massage kaarsen en bonbons en voor melts in Cups de CB "Container Blend" deze is dermatologisch getest voor cosmetica en is 100 % soja was. De Soy Wax wordt geleverd in vlokken.
 
Koolzaadwas (raapzaadwas) is gemaakt van koolzaadolie. Deze koolzaadwas is plantaardig, natuurlijk en goed afbreekbaar. De koolzaad wordt gewoon in Europa verbouwd, en veel gebruikt voor biobrandstof, deze koolzaad heeft een hoge opbrengst aan olie daarom is deze goedkoper dan andere wassen. Koolzaadwas bevat geen genetisch gemanipuleerde of giftige stoffen. Het product wordt niet op dieren getest en vlekken op kleding zijn gewoon in de wasmachine uit te wassen. De kleur is wit/crème en de geur is neutraal en wordt in pareltjes geleverd. De was laat zich het zelfde als sojawas gebruiken de verschillen zijn dan ook minimaal