KAARSEN-&-MELTS
Het maken van kaarsen:

Soja Was, oftewel was gemaakt van sojabonen is een hele geschikte grondstof voor het maken van kaarsen. Het heeft vele voordelen bij het maken van kaarsen in vergelijking tot het maken van kaarsen van parafine.

Bij het maken van kaarsen van parafine ontstaat altijd een gietdal bijvoorbeeld. Hierdoor moet je meerdere keren gieten om een mooie kaars te krijgen.
Bij het maken van Soja-was-kaarsen/sojakaarsen heb je hier geen last van. Eén keer gieten is in de meeste gevallen voldoende voor het maken van een mooie vlakke kaars.

Een volgend voordeel is dat vlekken in kleding, ontstaan tijdens het maken van de kaarsen van Soja Was makkelijk uit te wassen zijn. Gewoon met de rest van de was in de wasmachine. 

Het branden van kaarsen

Een ander groot voordeel van Soja waxs- kaarsen is dat ze langer branden dan parafine kaarsen en bovendien minder walmen.

Massagekaarsen en massagebonbons

Aangezien de Soja Was 100% natuurlijk en de Ecosoya die wij verkopen ook nog ecologisch verantwoord wordt verbouwd is het ook heel geschikt om massagekaarsen of massagebonbons mee te maken. 

De Soja Was kaars kun je  even verwarmen door het kaarsje even te laten branden en blijft de massagevloeistof die dan ontstaat lekker vettig zodat je er goed mee kunt masseren.

Door het toevoegen van andere oliën en boters kun je de massagekaars of massagebonbon bepaalde eigenschappen geven. Bijvoorbeeld vochtinbrengend of huidherstellend.

Soja-Was-Melts

Tot slot kun je Soja Was heel goed vermengen met geuroliën en heeft het de eigenschap de geuren van deze oliën geleidelijk los te laten zodat je er de heerlijkste geurblokjes oftewel Soy-Wax-Melts van kunt maken.
Hierbij gelden dezelfde voordelen als bij het maken van kaarsen van Soja Was.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Stearine Plantaardig voor vrijstaande kaarsen & Melts

Onze stearine is 100% plantaardig en ecologisch verantwoord.

7,95

visibility
shopping_cart

Kleurpillen Voor Melts & Kaarsen

U kunt een beetje van de pil afschrapen hoe meer u gebruikt hoe intenser de kleur

1,50


Copyright © Soy-Wax 2013 - 2021